Naša poslovalnica se nahaja v vasi Kojsko v Goriških Brdih. Trgovina je z delovanjem pričela leta 1995 in od tedaj uspešno sodelujemo z večino večjih privatnih kleti v Goriških Brdih, kakor tudi širom Slovenije, Hrvaške in italijanske Furlanije.

Naša glavna dejavnost je prodaja širokega spektra enoloških sredstev in svetovanje ter analize vina. Poleg enoloških sredstev nudimo tudi vse za filtracijo vina (ploščna filtracija – filtrske slojnice Seitz, naplavna filtracija).

Široka je ponudba embalaže vseh vrst, od steklenic za vino, žgane pijače, sokove, itd., do plutovinastih in silikonskih zamaškov, PVC kapic za steklenice, vinskih etiket, kartonske in PE embalaže, kozarcev za vino in brezalkoholne pijače, kozarcev in pokrovčkov za vlaganje sadja, marmelad in zelenjave in še mnogo drugega.

 

 

 

V zadnjih letih smo v ponudbo uvedli tudi fitofarmacevtska sredstva, oziroma sredstva za varstvo rastlin pred boleznimi in škodljivci s posebnim poudarkom na ekološkemu kmetijstvu. V trgovini je vselej prisoten svetovalec za varstvo rastlin, po želji vam lahko sestavimo škropilne programe na vinsko trto, oljko in sadno drevje s poudarkom na antirezistenčni strategiji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. S klikom na gumb 'sprejmem', se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke', saj vam tako zagotovimo najboljšo možno spletno izkušnjo. Če nadaljujete z brskanjem po tej strani brez spremembe nastavitev piškotkov v vašem brskalniku, ali če kliknete na gumb 'sprejmi', potem se z navedenim strinjate.

Zapri