Opravljamo vse vrste analize vina in oljčnega olja za interno uporabo.

Kemična analiza vina obsega do 14 parametrov, kot so vsebnost alkohola, nepovretega sladkorja, prostega in vezanega SO2, titracijskih in hlapnih kislin, pH in analize glede stabilnosti vin na termolabilne beljakovine (bentotest). Opravljamo tudi analize mošta pred trgatvijo na vsebnost sladkorja, mlečne ter jabolčne kisline.

 

 

Novost od leta 2016 so analize stabilnosti vin na vinski kamen.

Pri analizi oljčnega olja izmerimo oksidativnost in kisline.

Na željo kletarja opravljenim analizam naš enolog poda komentarje in priporočila glede izbire enoloških sredstev. Prav tako se z njim lahko dogovorite za storitve v vaši kleti, da z degustacijami in nasveti spremlja potek vinifikacije od fermentacije do končne priprave vina za prodajo.

Vse analize opravimo v roku dveh dni. Po želji vam rezultate analiz lahko pošljemo tudi po pošti, ali e-mailu.

Ta spletna stran uporablja piškotke. S klikom na gumb 'sprejmem', se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke', saj vam tako zagotovimo najboljšo možno spletno izkušnjo. Če nadaljujete z brskanjem po tej strani brez spremembe nastavitev piškotkov v vašem brskalniku, ali če kliknete na gumb 'sprejmi', potem se z navedenim strinjate.

Zapri